• info@fitguru.mk
FitGuru подготовка оброци
FitGuru

Немаш изговор да не се храниш здраво

Фит гуру е првата и единствена платформа за испорака на здрави оброци во земјата. Нашите вкусни оброци подготвени од врвните готвачи се секогаш свежи и зготвени со најдобрите и најквалитетните состојки. На www.fitguru.mk може да најдете четири практични менија: Протеинско, Кето, Веганско, и Ротација на јаглехидрати. Избери го Фит гуру за здрава исх …

ноември 2, 20190 comments
Go top