како да нарачам?

Одбери мени кое најмногу ти одговара за да ги исполниш твоите цели!

Два или три оброци дневно – изборот е твој!

Без подготовка, без хаос! Оброците пристигнуваат подготвени за јадење!

Популарни прашања

Како функционира FitGuru?

FitGuru е сервис за достава на храна, кој ти нуди неделна и месечна претплата за достава на здрави оброци директно до твојата локација, без разлика дали си дома или во канцеларија. 

Нудиме повеќе различни типови на менија, оптимална исхрана за оние кои се физички активни и сакаат да постигнат одредени фитнес цели.

Времетраењето на достава на оброците е поделена на два начини: неделни и месечни планови. 

Откако ќе гo избереш менито и планот што најмногу ти одговара, одбираш дали сакаш да добиваш два или три оброци во денот. 

Нарачката се комплетира со внесување на твоите податоци (адреса, телефонски број). Плаќањето е возможно единствено online со картичка. 

 

Kаде е приготвена храната што ја доставува FitGuru?

Целосното мени на Fit Guru е подготвено од “Alpha Group – Art of Catering”, компанија која од 2003 година професионално се занимава со кетеринг услуги на македонскиот пазар.

Покрај кетерингот за корпоративни забави и прослави и многу други настани, компанијата со својот суб-бренд “Healthy Kitchen”  нуди понуда во полето на здрава исхрана и увид во нутритивната вредност на истата. 

Нутритивните вредности во понудата на FitGuru се по стандардите кои “Alpha Group – Art of Catering” ги има добиено преку акредитираната лабораторија при УКИМ, согласно стандардот ISO 17025 од страна на ИАРМ со сертификат број LT-006.

Кога се доставуваат оброците?

Оброците се доставуваат од понеделник до петок, со почеток од 9 до 10 часот. Менијата се составени на специфичен начин кој дозволува нивно подгревање и одложена консумација во текот на денот.

Оброците се спакувани во садови кои овозможуваат практично подгревање на храната во микробранова печка. Оброците може да се префрлат и во керамички сад и да се подгреат или во рерна или на плотн.

Сите останати прашања

Сега е лесно да се храниш здраво

РАЗГЛЕДАЈ МЕНИЈА