• info@fitguru.mk
револуција во исхраната
Uncategorized

Револуција во Исхраната: FitGuru Ги Менува Правилата

Во денешниот свет, каде што брзата храна и оброците “на брзина” се сè почести, разбирањето на вистинската важност на здравата исхрана станува клучно. Во FitGuru, ние не само што ги знаеме фактите – ние ги живееме. И дозволете ми да ви кажам, ова не е само за трендовите на здрава храна или за тоа да изгледате добро на плажа. Станув …

јануари 26, 20240 comments
здрава рутина
Uncategorized

Нов Почеток По Празниците: Вашата Здрава Рутина со FitGuru!

Со завршувањето на празниците, полни со празнични веселби и изобилство на храна, многумина од нас почувствуваат потреба за промена во својата исхрана и начинот на живот. Во овој блог, истражуваме зошто FitGuru е совршениот избор за вашето здравствено патување по празниците. Првичната магија на празниците често нè остава со желба за промена. Празничн …

јануари 16, 20240 comments
Uncategorized

Година на трансформација и раст: Осврт на 2023 и поглед кон иднината со FitGuru

Дозволете ми да ви раскажам за нашето патување во 2023 година во FitGuru, и како се подготвуваме за уште позасилена 2024 година. Годината започна со добредојде на многу нови лица кои се придружија на нашата мисија за здрава исхрана. Секој нов корисник не само што донесе свежи идеи, туку и поттикна промени кои го трансформираа начинот на кој работиме …

декември 27, 20230 comments
Go top