• info@fitguru.mk
Детокс сокчиња
FitGuru

Ревитализирај се во 5-дена со нашето ново детокс мени

Во денешниот свет со брзо темпо, лесно е да го занемариме нашето тело и да се препуштиме на нездрави навики во исхраната. Последиците од таквото однесување може да не остават да се чуствуваме тромо, надуено и без енергија. Затоа тука на помош доаѓа нашето ново 5 дневно мени за детоксикација. Дизајнирано да го рестартира вашето тело и ум, ова мени е …

септември 5, 20230 comments
Go top