• info@fitguru.mk

Се прикажуваат сите 5 резултати

 • Sale

  Протеин

  Мени дизајнирано од Симона Коруновска, нутриционист со дополнителна специјализација во педијатриска исхрана ...
  ден3,950.00ден21,000.00 Избери опции
 • Sale

  Баланс

  Од Симона Коруновска, професионален нутриционист. Супер вкусно и супер нутритивно. Сите оброци во веге менито ...
  ден3,760.00ден20,500.00 Избери опции
 • Sale

  Кето

  Кетогената диета (често се нарекува кето) е исхрана со ниско ниво на јагленохидрати и високо ниво на масти, ...
  ден4,400.00ден24,060.00 Избери опции
 • Sale

  Веге

  Од Симона Коруновска, професионален нутриционист. Супер вкусно и супер нутритивно. Сите оброци во веге менито ...
  ден3,210.00ден16,860.00 Избери опции
 • Sale

  Ротација

  Мени дизајнирано од нашата шампионка во wellness категорија Кристина Неделковска.
  ден3,690.00ден20,340.00 Избери опции
Go top