• info@fitguru.mk

Политика за поврат на средства

Во FitGuru, задоволството на клиентите е наш приоритет. Ако не сте целосно задоволни со вашата купување, тука сме да ви помогнеме.

Поврат на средства

За да побарате рефундација, ве молиме контактирајте не на info@fitguru.mk со детали за вашата нарачка. Откако ќе го добиеме вашето барање, нашиот тим ќе ја прегледа и ќе ве извести за статусот на вашата рефундација.

Ако вашата рефундација е одобрена, ќе започнеме процес на рефундација кон вашата оригинална метода за плаќање. Ќе ја добиете кредитната сума во одреден број на денови, во зависност од полисите на издавачот на вашата картичка.

Имајте на ум дека времето на процесирање на рефундациите може да варира и значително зависи од нашиот банкарски партнер, НЛБ Банка. Бидете сигурни дека ќе направиме сè што е во наша можност да го олесниме процесот.

Контактирајте не

Ако имате било какви прашања, ве молиме контактирајте не на info@fitguru.mk. Ќе ни биде задоволство да ви помогнеме.

Go top