Пилешко со кари и компир

Нутритивни вредности

Протеини : 57 g

Масти : 11 g

Хидрати : 61 g

Калории : 571

Детокс салата

Нутритивни вредности

Протеини : 47 g

Масти : 15 g

Хидрати : 168 g

Калории : 995

Лосос и рижото

Нутритивни вредности

Протеини : 57 g

Масти : 30 g

Хидрати : 122 g

Калории : 986

Протеински шејк

Нутритивни вредности

Протеини : 35 g

Масти : 5 g

Хидрати : 88 g

Калории : 537

Говедско месо со рижото

Нутритивни вредности

Протеини : 58 g

Масти : 15 g

Хидрати : 85 g

Калории : 707

Салата со варени јајца

Нутритивни вредности

Протеини : 17 g

Масти : 18 g

Хидрати : 28 g

Калории : 342

Стек со зеленчук

Нутритивни вредности

Протеини : 56 g

Масти : 15 g

Хидрати : 24 g

Калории : 455

Нутритивни вредности

Протеини : 14 g

Масти : 14 g

Хидрати : 85 g

Калории : 525

Ракчиња со пире

Нутритивни вредности

Протеини : 55 g

Масти : 7 g

Хидрати : 55 g

Калории : 503

Бифтек со ориз и зеленчук

Нутритивни вредности

Протеини : 56 g

Масти : 13 g

Хидрати : 69 g

Калории : 617

Мисиркин стек со зеленчук и киноа

Нутритивни вредности

Протеини : 58 g

Масти : 10 g

Хидрати : 15 g

Калории : 382

  • Оптимална комбинација за градење на мускулна маса
  • Ги задоволува протеинските потреби на телото во текот на денот
  • Идеално за сите со активен живот
КУПИ МЕНИ за градење мускулна маса