• info@fitguru.mk

ПОСНО-ВЕГАН МЕНИ

Ова мени е креирано по повод Велигденските пости. Менито не содржи месо, јајца, и риба и млечни производи, што го прави истовремено и совршена опција и за Вегани. Во менито се користи маслиново масло за подготовка на оброците.

Посно-Веган Менито содржи разновидни оброци од растително потекло и во него се вклучени појадок, ручек, ужина и вечера.

Неделно
4200ден.

ПОСНО-ВЕГАН МЕНИ

Ова мени е креирано по повод Велигденските пости. Менито не содржи месо, јајца, и риба и млечни производи, што го прави истовремено и совршена опција и за Вегани. Во менито се користи маслиново масло за подготовка на оброците.

Посно-Веган Менито содржи разновидни оброци од растително потекло и во него се вклучени појадок, ручек, ужина и вечера.

Неделно
4200ден.
 • Природни и свежи намирници
  Секогаш свежи, никогаш замрзнати. Сите оброци се без рафинирани шеќери, хормони, антибиотици и GMOs.
 • Разновидност во оброците
  Повеќе од 100 разновидни оброци
 • Еко пакување
  Се стремиме да бидеме што е можно повеќе eco-friendly!
 • Нема готвење
  Немаш потреба од пазарење, готвење, а уште помалку од чистење!

Само еден чекор те дели од сосема нов начин на живот

Go top