Пилешко со кари

Нутритивни вредности

Протеини : 54 g

Масти : 10 g

Хидрати : 42 g

Калории : 474

Детокс салата

Нутритивни вредности

Протеини : 2 g

Масти : 3 g

Хидрати : 21 g

Калории : 119

Лосос и рижото

Нутритивни вредности

Протеини : 54 g

Масти : 25 g

Хидрати : 52 g

Калории : 649

Стек со зеленчук и зачини

Нутритивни вредности

Протеини : 45 g

Масти : 11 g

Хидрати : 11 g

Калории : 323

Протеински шејк

Нутритивни вредности

Протеини : 32 g

Масти : 7 g

Хидрати : 46 g

Калории : 375

Ракчиња со пире

Нутритивни вредности

Протеини : 46 g

Масти : 8 g

Хидрати : 40 g

Калории : 416

Бифтек со зеленчук

Нутритивни вредности

Протеини : 45 g

Масти : 11 g

Хидрати : 9 g

Калории : 315

Нутритивни вредности

Протеини : 54 g

Масти : 15 g

Хидрати : 10 g

Калории : 391

Салата со варени јајца

Нутритивни вредности

Протеини : 13 g

Масти : 16 g

Хидрати : 8 g

Калории : 146

Микс од зеленчук на скара

Нутритивни вредности

Протеини : 6 g

Масти : 5 g

Хидрати : 22 g

Калории : 157

Нутритивни вредности

Протеини : 15 g

Масти : 13 g

Хидрати : 44 g

Калории : 353

  • Помага за намалување на телесна тежина
  • Допринесува да се чувствуваш полесно и енергично  
  • Сигурен пат кон посакувани резултати
КУПИ НИСКО КАЛОРИЧНО МЕНИ