Омлет со сланина, сирење и маслинки

Нутритивни вредности

Протеини : 41 g

Масти : 57 g

Хидрати : 2 g

Калории : 685

Јунешка плескавица со моцарела

Нутритивни вредности

Протеини : 72 g

Масти : 29 g

Хидрати : 8 g

Калории : 581

Нутритивни вредности

Протеини : 68 g

Масти : 26 g

Хидрати : 9 g

Калории : 542

Пилешки стек со спанаќ и кикирики

Нутритивни вредности

Протеини : 64 g

Масти : 38 g

Хидрати : 10 g

Калории : 638

Кето палачинки

Нутритивни вредности

Протеини : 58 g

Масти : 19 g

Хидрати : 4 g

Калории : 419

Кето салата

Нутритивни вредности

Протеини : 37 g

Масти : 22 g

Хидрати : 1 g

Калории : 350

Ролован омлет со спанаќ

Нутритивни вредности

Протеини : 26 g

Масти : 23 g

Хидрати : 2 g

Калории : 319

Ослиќ филети со зеленчук

Нутритивни вредности

Протеини : 52 g

Масти : 6 g

Хидрати : 1 g

Калории : 266

Месо со печурки и урда

Нутритивни вредности

Протеини : 50 g

Масти : 24 g

Хидрати : 4 g

Калории : 432

  • Помага за намалување на телесна тежина
  • Го носи телото во состојба на кетоза 
  • Нема воопшто шеќери
КУПИ КЕТО МЕНИ