• бул. Осми Септември 8 бр.8
  • fitgurumk@gmail.com

Кето Мени

Најдобриот кето план дизајниран за исхрана, фитнес и губење на тежината. Нашите рецепти поддржани од науката, создадени од нутриционисти и зготвени од врвни кувари користат само протеини со највисок квалитет за едноставна диета со висока содржина на масти и ниски јаглени хидрати. Започнете денес!

ден4,010.00ден24,060.00

Доставата започнува секој понеделник. Пример: За мени купено во вторник, доставата започнува наредната недела во понеделник. Времето на достава е секој работен ден од 09.00 до 10.00 

Доколку се порачаат два оброци, следуваат доручек и ручек. 

Контактирај не на нашата официјална е-маил адреса – info@fitguru.mk или на било која социјална мрежа 

Go top