• бул. Осми Септември 8 бр.8
  • fitgurumk@gmail.com

Веге мени

Веганска диета направена со целосни оброци. Оваа диета се базира на широк спектар на растителна храна како што е овошјето, зеленчукот, целите зрна, јаткасти и мешункави плодови.

ден2,810.00ден16,860.00

Доставата започнува секој понеделник. Пример: За мени купено во вторник, доставата започнува наредната недела во понеделник. Времето на достава е секој работен ден од 09.00 до 10.00 

Доколку се порачаат два оброци, следуваат доручек и ручек. 

Контактирај не на нашата официјална е-маил адреса – info@fitguru.mk или на било која социјална мрежа 

Go top