• бул. Осми Септември 8 бр.8
  • fitgurumk@gmail.com

Протеинско Мени

Дизајнирано од дво кратниот вице шампион во бодибилдинг Дејан Пауновски Паки. Мени создадено за сите љубители на фитнесот и бодибилдингот, богато со протеини и сите нутритивни вредности кои му се потребни на твоето тело.

ден3,550.00ден21,300.00

Доставата започнува секој понеделник. Пример: За мени купено во вторник, доставата започнува наредната недела во понеделник. Времето на достава е секој работен ден од 09.00 до 10.00 

Доколку се порачаат два оброци, следуваат доручек и ручек. 

Контактирај не на нашата официјална е-маил адреса – info@fitguru.mk или на било која социјална мрежа 

Go top