• бул. Осми Септември 8 бр.8
  • fitgurumk@gmail.com

Ротација на Јагленихидрати

Ротирачки циклус на јаглени хидрати подразбира на неделно или дневно ниво да правите ротација на јаглени хидрати. Тоа би изгледало вака, доручек 150гр јаглени хидрати, ручек 75гр и вечера 0гр.

ден3,390.00ден20,340.00

Доставата започнува секој понеделник. Пример: За мени купено во вторник, доставата започнува наредната недела во понеделник. Времето на достава е секој работен ден од 09.00 до 10.00 

Доколку се порачаат два оброци, следуваат доручек и ручек. 

Контактирај не на нашата официјална е-маил адреса – info@fitguru.mk или на било која социјална мрежа 

Go top