• info@fitguru.mk
Sale

Баланс

Ова мени се базира на широк спектар на јаглехидрати, протеини, зеленчук и слично. Идеата е преку балансирана исхрана да се внесат сите нутритивни вредности потребни на телото.

ден3,760.00ден20,500.00

Доставата започнува секој понеделник. Пример: За мени купено во вторник, доставата започнува наредната недела во понеделник. Времето на достава е секој работен ден од 09.00 до 10.00 

Доколку се порачаат два оброци, следуваат доручек и ручек. 

Контактирај не на нашата официјална е-маил адреса – info@fitguru.mk или на било која социјална мрежа 

Go top