• info@fitguru.mk
FitGuru

Зошто е неопходно да се храниш здраво

Консумирањето на здрави и балансирани оброци е неопходно за одржување на добро здравје. Добро е познато, храната што ја внесуваме во нашето тело значително влијае врз нашето здравје, енергија и ментална благосостојба. Сепак, пронаоѓањето и достапноста на здрава храна во овој брз и зафатен начин на живот, за некои може да биде вистински предизвик. В …

април 20, 20230 comments
FitGuru

Немаш изговор да не се храниш здраво

Фит гуру е првата и единствена платформа за испорака на здрави оброци во земјата. Нашите вкусни оброци подготвени од врвните готвачи се секогаш свежи и зготвени со најдобрите и најквалитетните состојки. На www.fitguru.mk може да најдете четири практични менија: Протеинско, Кето, Веганско, и Ротација на јаглехидрати. Избери го Фит гуру за здрава исх …

ноември 2, 20190 comments
Go top