• бул. Осми Септември 8 бр.8
  • fitgurumk@gmail.com

Доколку ти е потребна дополнителна помош

Доколку одговорите што ги бараш не можеш да ги најдеш во прашањата десно, обрати ни се на нашиот email или на некој од нашите профили на социјалните мрежи.

  • fitgurumk@gmail.com
  • Булевар 8-ми Септември бр.8
  • +389 71878849

Оброците се доставуваат секој работен ден од понеделник до петок од 09-10 часот наутро.

Плаќањето се врши исклучиво онлајн на нашата веб страна.

За вашата храна се грижат нутриционистот Симона Коруновска заедно со врвни кувари. Го искористивме знаењето и искуството на куварите во комбинација со нутриционисти, фитнес инструктори и спортисти со цел да ја збогатиме вашата храна со вкусни и здрави оброци.

Пред да порачаш дефинирај ги твоите цели, дали  сакаш да ослабнеш, да качиш на мускулна маса или пак едноставно да само да се храниш здраво. Од кога ќе ги дефинираш твоите цели одбери си го менито кое најмногу ти одговара, стисни на копчето нарачај и уживај, ние ќе се погрижиме за останатото.

Оброците се спакувани во биоразградиви кутии вакумирани со гас за да можат да бидат свежи и до неколку дена.

Не, во нашата кујна нема пржени оброци, едноставно не готвиме на тој начин. Нашите оброци најчесто се свежи, печени или варени.

Доколку сакате да не контактирате може тоа да го направите на нашиот mail fitgurumk@gmail.com или на некоја од нашите  facebook или instagram профили.

Доколку не сте задоволни од нашата достава или квалитетот на храна, и се работи кои можеме ние да ги контролираме ви гарантирамее на 100% поврат на средствата.

Нашата филозофија се основа на правење здрави оборци за сите. Сакаме да ги потикнеме луѓето на активен и здрав живот, и паралелно да им овозможиме повеќе време да посветат на тоа што им е навистина важно.

Go top