• бул. Осми Септември 8 бр.8
  • fitgurumk@gmail.com

Здрава храна
до твојата врата!

Готвиме супер вкусна храна која ги состои сите нутритивни вредности потребни на твоето тело.
  • Бесплатна достава
    Бесплатна достава во сите Скопски населби, секој работен ден од 09-10 часот.
  • Онлајн плаќање
    Брзо и едноставно онлајн плаќање исклучиво преку нашиот вебсајт.
  • Пресметани калории
    Вкусни и здрави оброци, контролирани порции и пресметани калории!
Go top