• info@fitguru.mk
Sale

Weight Loss

Совршено мени за ефикасно слабеење!
Во менито се опфатени 20 денови, односно 4 недели.
Доставата е секој работен ден од 09.00 до 10.00 часот и истата е бесплатна.
Покрај јадењето, програмата содржи: План за вежбање, корисничка поддршка, неделно следење на напредок!
Започни денес, имаме лимитиран број на програми!

ден21,500.00

Доставата започнува секој понеделник. Пример: За мени купено во вторник, доставата започнува наредната недела во понеделник. Времето на достава е секој работен ден од 09.00 до 10.00 

Доколку се порачаат два оброци, следуваат доручек и ручек. 

Контактирај не на нашата официјална е-маил адреса – info@fitguru.mk или на било која социјална мрежа 

Go top