• info@fitguru.mk
Sale

Кето

Kето план дизајниран за исхрана, фитнес и губење на тежината. Кето менито со сите оброци и нутритивни вредности може да го погледнете тука.
Опцијата со два оброка вклучува појадок и ручек!
Опцијата со три оброка вклучува појадок, ручек и вечера!
Неделно мени опфваќа 5 денови!
Месечно мени опфаќа 20 денови или 4 недели!
Доставата е бесплатна!
Започнете денес!

ден4,400.00ден24,060.00

Доставата започнува секој понеделник. Пример: За мени купено во вторник, доставата започнува наредната недела во понеделник. Времето на достава е секој работен ден од 09.00 до 10.00 

Доколку се порачаат два оброци, следуваат доручек и ручек. 

Контактирај не на нашата официјална е-маил адреса – info@fitguru.mk или на било која социјална мрежа 

Go top