4 МЕНИЈА!

120+ РАЗЛИЧНИ ОБРОЦИ!

БЕСПЛАТНА ДОСТАВА!

Kористење услуга за испорака на здрави оброци е еден од најпаметните избори што може да ги направи еден профеионалец. Оставајќи го готвењето на некој друг, заштедуваш време и енергија.

 

ПРОТЕИН МЕНИ

високо протеински оброци 

Во менито се вклучени појадок, ручек, ужина и вечера.

КЕТО МЕНИ

оброци со ниски јаглехидрати

Во менито се вклучени појадок, ручек, и вечера.

ВЕГЕ МЕНИ

вегетаријански оброци со растителни протеини

Во менито се вклучени појадок, ручек, и вечера.

WEIGHT LOSS МЕНИ

ниско калорични и балансирани оброци

weight лос слика

Во менито се вклучени појадок, ручек, две ужини и вечера.

Go top