НАРАЧАЈ!
СТОПЛИ!
УЖИВАЈ!

како функционира


Нарачај
Стопли
Уживај!

0
ГОДИНИ
0
КОРИСНИЦИ
0
ДОСТАВЕНИ ОБРОЦИ

Повеќе од само обична достава!Прва и единствена платформа за достава на здрави оброци во земјата.

СЕКОГАШ НАЈКВАЛИТЕТНИ НАМИРНИЦИ

Секогаш ги користиме најквалитетните и нај свежите состојки, од најдобрите добавувачи.  Во нашите оброци никогаш нема да најдете додатни шеќери или перзервативи.  

СЕКОГАШ НАЈКВАЛИТЕТНИ НАМИРНИЦИ

Секогаш ги користиме најквалитетните и нај свежите состојки, од најдобрите добавувачи.  Во нашите оброци никогаш нема да најдете додатни шеќери или перзервативи. 

НИЕ ГОТВИМЕ ТИ УЖИВАШ

Секогаш ги користиме најквалитетните и нај свежите состојки, од најдобрите добавувачи.  Во нашите оброци никогаш не користиме додатни шеќери или перзервативи.  По подготовка оброците ги вакумираме на машина со природен гас за да можат да бида свежи и до 4 дена по подготовката.

НИЕ ГОТВИМЕ ТИ УЖИВАШ

Секогаш ги користиме најквалитетните и нај свежите состојки, од најдобрите добавувачи.  Во нашите оброци никогаш не користиме додатни шеќери или перзервативи.  По подготовка оброците ги вакумираме на машина со природен гас за да можат да бида свежи и до 4 дена по подготовката.

БЕСПЛАТНА ДОСТАВА ДО ВРАТА

Доставата е секој работен ден од понеделник до петок од 09 до 10 часот наутро. Сите оброци ги доставуваме наеднаш. Нашите доставуачи се љубезни, брзи и секогаш оброците ги доставуваат до вашата врата.

БЕСПЛАТНА ДОСТАВА ДО ВРАТА

Доставата е секој работен ден од понеделник до петок од 09 до 10 часот наутро. Сите оброци ги доставуваме наеднаш. Нашите доставуачи се љубезни, брзи и секогаш оброците ги доставуваат до вашата врата.

СТОПЛИ, ЈАДИ И УЖИВАЈ

Доставените оброци се готови и спремни за јадење. Доколку сакате топла храна, нашите паковања се микро-friendly, што значи дека можете да ги ставите во микробранова без да зафаќате додатни чинии.  Исто така може да ги чувате во фрижидер до 4 дена или замрзнете. 

СТОПЛИ, ЈАДИ И УЖИВАЈ

Доставените оброци се готови и спремни за јадење. Доколку сакате топла храна, нашите паковања се микро-friendly, што значи дека можете да ги ставите во микробранова без да зафаќате додатни чинии.  Исто така може да ги чувате во фрижидер до 4 дена или замрзнете. 

Go top